Maastrichts mannenkoor gastartiest bij Guus Meeuwis

Het mannenkoor Mastreechter Staar treedt dit jaar als een van de gastartiesten op tijdens Groots met een zachte G, de jaarlijkse concertreeks van Guus Meeuwis in het Philips Stadion in Eindhoven.

Rootsiders maakt line-up ParkCity Live compleet

De line-up van de 8e editie van ParkCity Live in Heerlen is compleet.

Doek dreigt te vallen voor cabaret Stella Maris

Mogelijk valt het doek voor het jaarlijkse schoolcabaret van het Stella Maris College in Valkenburg en Meerssen.

Stormloop op kaarten ParkCity Live: direct uitverkocht

De kaarten voor ParkCity Live zijn zaterdagmorgen in de verkoop gegaan, maar binnen veertig minuten was alles uitverkocht.

Rowwen Hèze geniet na van optreden als mysteryguest

Rowwen Hèze mocht dinsdagavond tijdens Groots met een zachte G, de jaarlijkse concertreeks van Guus Meeuwis in het Philips Stadion in Eindhoven, opdraven als mysteryguest.

Video: debuut Meeuwis op Pinkpop valt in de smaak

Guus Meeuwis stond maandag voor het eerst op Pinkpop. Festivalbaas Jan Smeets deed er naar eigen zeggen 10 jaar over om hem te strikken. Zijn geduld werd beloond.

Guus Meeuwis
Guus Meeuwis test nieuwe liedjes in Heerlen

Guus Meeuwis komt op zaterdag 4 november naar Heerlen met The Monkey Sandwich Band om nieuwe liedjes te spelen nog voor ze op een album verschenen zijn.

ANP
Guus Meeuwis bezingt Verstappen in eindejaarslied

Guus Meeuwis en Diggy Dex maakten dit jaar een heus eindejaarslied. De enige Limburger die in het nummer voorkomt: Max Verstappen.

Rowwen Hèze als surprise act bij Guus Meeuwis

Verrassing! Donderdagavond betrad Rowwen Hèze het podium tijdens 'Groots met een zachte G' van Guus Meeuwis in Eindhoven.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten