Overslaan en naar de inhoud gaan

Guns N' Roses derde headliner Pinkpop

Geplaatst opvrijdag 13 december 2019 - 13:14

Guns N' Roses is komend jaar de headliner op de Pinkpopzondag.

Daarmee heeft het festival in Landgraaf de meest prestigieuze plekken in de line-up gevuld.

Monsterhits
De band rond zanger Axl Rose scoorde rond 1990 verschillende monsterhits als Sweet Child O'Mine, Paradise City, Welcome To The Jungle en November Rain. Begin jaren negentig keerde het tij voor de rockband, in de jaren daarna viel de band langzaam maar zeker uit elkaar.

Primeur
Drie jaar geleden kwam de band weer in de originele samenstelling bij elkaar. Guns N' Roses was nog nooit op Pinkpop te zien. Wel speelde gitarist Slash al enkele keren op het Landgraafse festival.

Guns N' Roses sluit het festival op zondag 21 juni af. De andere headliners zijn de Red Hot Chili Peppers en Post Malone.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen