Overslaan en naar de inhoud gaan

Gün: 'Geen overname Fortuna door Turkse zakenman'

Geplaatst opdinsdag 19 mei 2020 - 14:21

Volgens Fortuna-eigenaar Isitan Gün is er geen sprake van een overname van Fortuna Sittard. Volgens Gün wordt er vooral gesproken over samenwerking met de Turkse zakenman Acun Ilicali.

Dat laat de eigenaar van Fortuna aan L1 weten.

Samenwerken
Gün is enthousiast over de Turkse zakenman. "Hij heeft een enorm internationaal netwerk in de media en sponsoring én hij is commercieel betrokken in veel verschillende landen. Het kan een enorme 'boost' geven aan Fortuna Sittard", aldus Gün. De eigenaar van de Sittardse voetbalclub geeft ook aan dat hij voorlopig niet weggaat bij Fortuna. "Ik ga helemaal nergens naar toe. Ik blijf bij Fortuna. Van een 'exit' is geen sprake."

Lees ook: Turkse zakenman tóch geïnteresseerd in Fortuna Sittard

Video: L1

Self-made-man
Acun Ilicali zit op dit moment op de Caribische eilanden voor tv-opnames. Gün kent Ilicali al lang. "Hij is een self-made-man in Turkije. Hij heeft een eigen tv-kanaal. Hij is vroeger sportjournalist geweest en nog niet betrokken bij andere voetbalclubs." Gün laat verder weten dat de gesprekken binnenkort verder zullen gaan zodra er weer gereisd mag worden.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen