Overslaan en naar de inhoud gaan

Gün belooft Fortuna versterkingen

Geplaatst opmaandag 25 juli 2016 - 6:34

De selectie van Fortuna Sittard wordt komend seizoen vrijwel zeker versterkt met nog een aantal nieuwe teamgenoten.

De nieuwe Turkse eigenaar van Fortuna Isitan Gün heeft naar verluidt afspraken gemaakt met de club om in Sittard een aantal spelers onder te brengen.

Mogelijke uitbreiding
Trainer Ben van Dael heeft zijn spelersgroep dit weekeinde ingelicht over de mogelijke uitbreiding van de selectie. Om welke spelers het gaat en van welke club ze afkomstig kunnen zijn, kan Van Dael evenwel niet zeggen. "We hebben een nieuwe investeerder, het is afwachten wat daarmee op ons afkomt", is alles wat hij kwijt wil over de ontwikkelingen.

'Broos en mager'
De trainer van Fortuna ziet versterkingen van zijn elftal gaarne tegemoet: "Ik vind dat we een prima team hebben nu. Maar het is wel broos en mager. Versterking is dus sowieso goed." Al is het maar omdat de komst van nieuwe teamgenoten betekent dat er harder geknokt moet worden voor een plek en speeltijd. "Een groep zonder concurrentie is dodelijk."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna Sittard zoekt naar spits
Fortuna mist drie krachten voor wedstrijd tegen VVV
Van Dael wil aanblijven bij Fortuna-Sittard
Ben van Dael ontslagen bij Fortuna Sittard
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen