Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gullit vergelijkt zichzelf met Verstappen: 'Parallellen'

Geplaatst opmaandag 3 september 2018 - 7:13

Het lijkt erop dat voormalig topvoetballer Ruud Gullit en Formule 1-coureur Max Verstappen het goed met elkaar kunnen vinden, nadat ze samen een reclamespotje opnamen. Gullit vergelijkt zijn carrière zelfs met die van Verstappen.

Tijdens de race van Verstappen in het Italiaanse Monza was Gullit toeschouwer, op uitnodiging van de Limburgse coureur. "Er zijn veel parallellen te trekken", zei Gullit na afloop tegen De Telegraaf.

Lees ook: Snelle Verstappen 'racet' met Ruud Gullit in reclamespotje

Tackles maken
Gullit ziet het Red Bull van Verstappen een beetje als Haarlem en Sampdoria, de mindere clubs waarvoor hij vroeger speelde. "​Het is namelijk makkelijk praten als je net als AC Milan altijd alles wint. Maar ik heb ook bij Haarlem en Sampdoria gespeeld, clubs waar je naar andere middelen moest grijpen om het de tegenstander moeilijk te maken. Dat ben je gedwongen erin te vliegen en tackles te maken."

Messi en Ronaldo
De Zwarte Tulp was dan ook teleurgesteld dat Verstappen een tijdstraf kreeg, na een inhaalactie waar Mercedes-coureur Valtteri Bottas bij betrokken was. "Als ik de race bekijk, dan is het net alsof iedere tackle op Ronaldo of Messi wordt afgefloten. Hem wordt de mogelijkheid ontnomen om tot het uiterste te gaan. Ik vond dat zonde, want een podiumplaats was de kers op de taart geweest."

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen