Overslaan en naar de inhoud gaan

Gullit vergelijkt zichzelf met Verstappen: 'Parallellen'

Geplaatst opmaandag 3 september 2018 - 7:13

Het lijkt erop dat voormalig topvoetballer Ruud Gullit en Formule 1-coureur Max Verstappen het goed met elkaar kunnen vinden, nadat ze samen een reclamespotje opnamen. Gullit vergelijkt zijn carrière zelfs met die van Verstappen.

Tijdens de race van Verstappen in het Italiaanse Monza was Gullit toeschouwer, op uitnodiging van de Limburgse coureur. "Er zijn veel parallellen te trekken", zei Gullit na afloop tegen De Telegraaf.

Lees ook: Snelle Verstappen 'racet' met Ruud Gullit in reclamespotje

Tackles maken
Gullit ziet het Red Bull van Verstappen een beetje als Haarlem en Sampdoria, de mindere clubs waarvoor hij vroeger speelde. "​Het is namelijk makkelijk praten als je net als AC Milan altijd alles wint. Maar ik heb ook bij Haarlem en Sampdoria gespeeld, clubs waar je naar andere middelen moest grijpen om het de tegenstander moeilijk te maken. Dat ben je gedwongen erin te vliegen en tackles te maken."

Messi en Ronaldo
De Zwarte Tulp was dan ook teleurgesteld dat Verstappen een tijdstraf kreeg, na een inhaalactie waar Mercedes-coureur Valtteri Bottas bij betrokken was. "Als ik de race bekijk, dan is het net alsof iedere tackle op Ronaldo of Messi wordt afgefloten. Hem wordt de mogelijkheid ontnomen om tot het uiterste te gaan. Ik vond dat zonde, want een podiumplaats was de kers op de taart geweest."

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen