Overslaan en naar de inhoud gaan

Guido’s Orchestra weer in grote Duitse tv-show

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2015 - 11:31

Guido’s Orchestra verschijnt zaterdag wederom in een Duitse tv-show.

Het orkest van Guido Dieteren is zaterdag 11 juli live te aanschouwen om 20.15 uur op ARD1, ORF en MDR tijdens de tv-show: Die Besten im Sommer.

Duitse sterren
Naast Guido’s Orchestra maken ook in Duitsland populaire artiesten als Semino Rossi, Jürgen Drews, Hansi Hinterseer, Beatrice Egli, Matthias Reim, Andy Borg en Voxxclub hun opwachting in de tv-show van de Duitste ster Florian Silbereisen.

Gezinsleven
Een week later volgt nog een tv-programma waarin Guido Dieteren en Wendy Kokkelkoren de hoofdrol vertolken. Op zender MDR wordt dan een privé portret van Guido en Wendy uitgezonden waarin hun gezinsleven in Limburg centraal staat.

Feest van maken
Dieteren is dolblij met de uitnodiging voor het tv-programma dat wordt uitgezonden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken. "We kijken met veel energie en vreugde uit naar zaterdag, we gaan er een feest van maken!"

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Lof voor 'Limburgse' McDonald's-reclame: 'IJzersterk'
Guido's Orchestra wil Duitse markt bestormen
Limburgse violist in nieuw reclamespotje McDonald's
McDonald's-spotje met violist Guido Dieteren valt in prijzen
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen