Overslaan en naar de inhoud gaan

Guido Dieteren schittert opnieuw in McDonald's-spotje

Geplaatst opdonderdag 15 februari 2018 - 7:24

De Limburgse violist en orkestleider Guido Dieteren schittert wederom in een commercial van fastfoodketen McDonald's.

De nieuwe reclame is sinds kort op televisie te zien en staat sinds woensdag online.

Hollywood
In het spotje is te zien hoe klanten door de McDrive rijden om een hamburger te bestellen. Voordat ze er erg in hebben stapt een Hollywood voice-over bij ze in de auto. Vervolgens rijden ze naar een filmdoek van 40 meter waar ze worden opgewacht door 100 muzikanten en zangers. Alles werd live begeleid en gedirigeerd door Guido Dieteren.

De commercial met de verraste reacties van de restaurantbezoekers is hieronder te zien.

Succes
Vorig jaar was de violist ook al in een reclamespotje van de fastfoodketen te zien. Nietsvermoedende klanten werden daarin niet alleen getrakteerd op een hamburger, maar ook op een concert. In die commercial deed zijn vrouw Wendy Kokkelkoren ook mee. Het spotje viel zelfs in de prijzen en werd online meer dan 90 miljoen keer bekeken.

Lees ook: Lof voor 'Limburgse' McDonald's-reclame: 'IJzersterk'

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen