Overslaan en naar de inhoud gaan

Guido Dieteren schittert opnieuw in McDonald's-spotje

Geplaatst opdonderdag 15 februari 2018 - 7:24

De Limburgse violist en orkestleider Guido Dieteren schittert wederom in een commercial van fastfoodketen McDonald's.

De nieuwe reclame is sinds kort op televisie te zien en staat sinds woensdag online.

Hollywood
In het spotje is te zien hoe klanten door de McDrive rijden om een hamburger te bestellen. Voordat ze er erg in hebben stapt een Hollywood voice-over bij ze in de auto. Vervolgens rijden ze naar een filmdoek van 40 meter waar ze worden opgewacht door 100 muzikanten en zangers. Alles werd live begeleid en gedirigeerd door Guido Dieteren.

De commercial met de verraste reacties van de restaurantbezoekers is hieronder te zien.

Succes
Vorig jaar was de violist ook al in een reclamespotje van de fastfoodketen te zien. Nietsvermoedende klanten werden daarin niet alleen getrakteerd op een hamburger, maar ook op een concert. In die commercial deed zijn vrouw Wendy Kokkelkoren ook mee. Het spotje viel zelfs in de prijzen en werd online meer dan 90 miljoen keer bekeken.

Lees ook: Lof voor 'Limburgse' McDonald's-reclame: 'IJzersterk'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen