Overslaan en naar de inhoud gaan

Guido Dieteren schittert opnieuw in McDonald's-spotje

Geplaatst opdonderdag 15 februari 2018 - 7:24

De Limburgse violist en orkestleider Guido Dieteren schittert wederom in een commercial van fastfoodketen McDonald's.

De nieuwe reclame is sinds kort op televisie te zien en staat sinds woensdag online.

Hollywood
In het spotje is te zien hoe klanten door de McDrive rijden om een hamburger te bestellen. Voordat ze er erg in hebben stapt een Hollywood voice-over bij ze in de auto. Vervolgens rijden ze naar een filmdoek van 40 meter waar ze worden opgewacht door 100 muzikanten en zangers. Alles werd live begeleid en gedirigeerd door Guido Dieteren.

De commercial met de verraste reacties van de restaurantbezoekers is hieronder te zien.

Succes
Vorig jaar was de violist ook al in een reclamespotje van de fastfoodketen te zien. Nietsvermoedende klanten werden daarin niet alleen getrakteerd op een hamburger, maar ook op een concert. In die commercial deed zijn vrouw Wendy Kokkelkoren ook mee. Het spotje viel zelfs in de prijzen en werd online meer dan 90 miljoen keer bekeken.

Lees ook: Lof voor 'Limburgse' McDonald's-reclame: 'IJzersterk'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen