Overslaan en naar de inhoud gaan

Gsm-verkoop reden 'gijzeling' in Roermond

Geplaatst opdonderdag 22 oktober 2015 - 17:47

Verkoop van gsm’s en één iemand die er met het geld vandoor ging. Dat was de reden voor de ‘gijzeling’ afgelopen zondag in Roermond.

Twee mannen uit Sittard duwden toen op het station heen 22-jarige Roermondenaar in hun auto, die later bij een tankstation aan de Donderbergweg wist te ontsnappen.

Ontvoering
Volgens advocaat Marcel Heuvelmans van de 23-jarige Sittardenaar worden de twee niet verdacht van gijzeling, zoals de politie aanvankelijk meldde, maar van ontvoering. Het voorarrest is donderdag met 90 dagen verlengd. De Roermondenaar zou het duo naar degene moeten leiden die het geld van de gsm’s had opgestreken.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Drie mannen opgepakt na gijzeling in Roermond
Slachtoffer gijzeling Roermond kreeg rake klappen
Gevangenisstraffen voor ontvoerders baby Gymano
Vier jaar celstraf geëist voor ontvoeren baby
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen