Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gruwelijke overval: moord op Sjef Leukel nog niet opgelost

Geplaatst opdinsdag 14 augustus 2018 - 5:59

Veertien jaar na de gruwelijke overval op het echtpaar Leukel in Berg en Terblijt is de dader nog altijd niet gevonden.

Sjef Leukel overleefde de gewelddadige overval niet. Zijn 68-jarige vrouw raakte zwaargewond.

Knuppel en zaag
De twee zaten op 14 augustus 2004 rustig in de huiskamer van hun woning aan de Lindenstraat 2 in Berg en Terblijt toen een onbekende man de woonkamer binnen kwam stormen. Hij had een knuppel en een zaag bij zich en ging het echtpaar daarmee te lijf.

Ondanks haar ernstige verwondingen wist mevrouw Leukel de politie te alarmeren. Ze raakte in een coma en kwam pas een paar dagen later weer bij kennis.

Diepe sporen
Mevrouw Leukel heeft na een intensieve herstelperiode de draad voorzichtig weer opgepakt. De zeer gewelddadige overval en het tragische verlies van haar man hebben bij haar diepe sporen achtergelaten.

De gruwelijke overval krijgt dit jaar in de coldcase-kalender van de politie extra aandacht, in dit hoop dat dit nieuwe tips aan het licht zal brengen.

Lees ook: Tweede coldcase-kalender ook bij reclassering

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen