Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote zoekactie op Maas succesvol: man na twee uur gered

Geplaatst opmaandag 6 september 2021 - 6:23

Een grote zoekactie op de Maas bij Well is in de nacht van zondag op maandag succesvol geëindigd. De vermiste man werd na bijna twee uur uit het water gered.

De man is met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis overgebracht.

Grote zoekactie
De hulpdiensten werden rond 2:30 uur gealarmeerd voor een persoon te water in de Maas bij de Grotestraat in Well. De brandweer rukte met meerdere eenheden uit en zocht zowel te water als vanaf de oever met man en macht naar de drenkeling. Ook het duikteam uit Weert werd opgeroepen.

Ook politieagenten hielpen mee bij de zoektocht. Uiteindelijk werd de man dankzij een warmtebeeldcamera in de politiehelikopter stroomafwaarts ontdekt.

Ambulance
De brandweer heeft de man naar de kade gebracht. Daar werd hij opgevangen door medewerkers van de twee ambulances die al klaar stonden. De man was er volgens een correspondent ter plaatse naar omstandigheden goed aan toe. De opgeroepen traumahelikopter hoefde uiteindelijk niet te landen om medische assistentie te verlenen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen