Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote zoekactie naar wit busje na fatale aanrijding Pinkpop

Geplaatst opmaandag 18 juni 2018 - 6:46

De politie is een grote zoekactie gestart naar het witte bestelbusje dat betrokken was bij de fatale aanrijding bij de Pinkpop-camping in Landgraaf.

De bestuurder van het busje ging er maandagochtend na de aanrijding vandoor. Bij het ongeluk vielen een dode en drie zwaargewonden. Of er sprake is van een ongeluk of opzet, is nog onduidelijk.

Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.

Politiehelikopters
Volgens getuigen gaat het om een Fiat Doblo en zaten de cijfers 257 in het kenteken. Onder meer via Burgernet worden mensen opgeroepen om uit te kijken naar het busje. De politie heeft helikopters ingezet in de hoop het busje op die manier te vinden. Ook de Duitse en Belgische politie helpen mee met de zoektocht.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen