Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote zoekactie naar wit busje na fatale aanrijding Pinkpop

Geplaatst opmaandag 18 juni 2018 - 6:46

De politie is een grote zoekactie gestart naar het witte bestelbusje dat betrokken was bij de fatale aanrijding bij de Pinkpop-camping in Landgraaf.

De bestuurder van het busje ging er maandagochtend na de aanrijding vandoor. Bij het ongeluk vielen een dode en drie zwaargewonden. Of er sprake is van een ongeluk of opzet, is nog onduidelijk.

Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.

Politiehelikopters
Volgens getuigen gaat het om een Fiat Doblo en zaten de cijfers 257 in het kenteken. Onder meer via Burgernet worden mensen opgeroepen om uit te kijken naar het busje. De politie heeft helikopters ingezet in de hoop het busje op die manier te vinden. Ook de Duitse en Belgische politie helpen mee met de zoektocht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen