Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote zoekactie naar vermiste man in Landgraaf

Geplaatst opwoensdag 6 januari 2016 - 11:34

De politie is in Landgraaf bezig met een zoekactie naar de vermiste Ad Bemelen.

Bij de zoektocht wordt onder meer de mobiele eenheid en een politiehelikopter ingezet. Het gebied rond Abdissenbosch en de Brunssummerheide wordt volledig uitgekamd. De politie zegt zich ernstige zorgen te maken over de gezondheid van Bemelen.

Vermist
De 53-jarige man uit Landgraaf wordt sinds dinsdag vermist. Hij verliet zijn woning om 10:00 uur 's ochtends en werd daarna niet meer gezien. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een blauwe spijkerbroek, een zwarte leren jas en bruine schoenen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen