Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote zoekactie naar vermiste man in Horst aan de Maas

Geplaatst opdonderdag 26 november 2020 - 7:28

De politie is woensdagavond bij de Kasteelse Bossen in Horst aan de Maas gestart met een grootschalige zoekactie naar een vermiste man (42).

De 42-jarige is sinds woensdagochtend vermist. Daarover is een Burgernetmelding rondgegaan, maar die bleef zonder resultaat. Volgens de wijkagent heeft de man zorgelijke uitspraken gedaan en is hij afhankelijk van medicatie.

Speurhonden
Volgens de lokale nieuwspagina Horst24 zijn bij de zoekactie van woensdagavond 30 agenten en 20 speurhonden ingezet. Het gaat om reddingshonden uit Zuid-Nederland en Duitsland. Ook is met een helikopter gezocht naar de vermiste man.

Donderdagochtend is nog niet duidelijk of de zoekactie iets heeft opgeleverd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen