Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote zoekactie naar vermiste demente man uit Maastricht

Geplaatst opzondag 27 december 2015 - 18:08

In de Belgische grensgemeente Voeren is zondag een grote zoekactie aan de gang naar een vermiste man uit Maastricht.

De 67-jarige Robert Schrijen ging op tweede kerstdag samen met zijn vrouw in de buurt van 's Gravenvoeren wandelen. Na verloop van tijd verloren de twee elkaar uit het oog. De man is dementerend.

Helikopter
De Belgische politie is nu met man en macht naar de man op zoek. Daarbij is ook een politiehelikopter met een warmtecamera ingezet. "Vanuit Voeren kan hij alle kanten uit, de grens over naar Nederland of naar Wallonië", zegt burgemeester Huub Broers tegen persbureau Belga.

Hele gebied gehad
De grote zoektocht is zondag aan het begin van de avond afgebouwd. "Er wordt wel nog doorgezocht, maar we hebben nu zo'n beetje het hele gebied gehad. We hopen dat er zich mensen melden met informatie", zo laat een woordvoerder van de Belgische politie weten. Robert Schrijen staat inmddels internationaal geseind.

Maandagochtend gaat de grote zoektocht bij daglicht weer verder.

Signalement
De politie heeft een signalement van de vermiste man verspreid. Robert Schrijen is 1.65 meter groot, mager gebouwd en heeft korte grijze haren en een snor. Op het moment dat hij verdween droeg hij een zwarte spijkerbroek, een zwarte trui, een bruine jas en bruine schoenen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vermiste Robert Schrijen per ongeluk te water geraakt
Gevonden lichaam is van vermiste Robert Schrijen
Vrienden zoeken naar vermiste Maastrichtenaar in Voeren
Opnieuw helikopter-inzet voor vermiste Maastrichtenaar
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen