Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote zoekactie naar spoorloos verdwenen hond Jaylee

Geplaatst opmaandag 14 augustus 2017 - 18:44

Karin Boutsen uit Venray is ten einde raad. Haar drie jaar oude bordercollie Jaylee is sinds vorige week woensdag vermist.

Ze heeft de hele omgeving al afgestruind, maar haar trouwe viervoeter is spoorloos.

Jaylee
De vrouw was woensdagmiddag op haar erf aan de Overloonseweg aan het werken. "We waren bezig om een nieuwe omheining te plaatsen. Onze zes honden waren er ook bij", zegt ze. "Toen we iets gingen eten, merkten we dat twee honden achter waren gebleven. Dat gebeurt wel vaker. De ene hond kwam terug, maar Jaylee bleef weg."

Zoekactie
Een massale zoekactie heeft vooralsnog niks opgeleverd. De hele buurt heeft mee gezocht. "Ik heb elke dag gezocht. Verder heb ik ook over flyers opgehangen, maar ik vrees dat iemand mijn hond heeft meegenomen", jammert ze.

Speurhond
De Venrayse krijgt van alle kanten hulp aangeboden. "Zo wilden behulpzame mensen ook al een speurhond inzetten, maar dat heeft helaas geen zin", zegt Bouten. "We hebben immers zes honden en die lopen en liggen bij ons overal. We hebben niet iets dat specifiek naar Jaylee ruikt. Dus dat wordt moeilijk voor een speurhond. Ik ben écht ten einde raad."

Ook heeft Bouten een bericht op een speciale Facebookpagina voor vermiste honden geplaatst. Dit bericht is inmiddels bijna 1.200 keer gedeeld.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Zoektocht vermiste hond Jaylee: 'Ik denk dat ze gestolen is'
Grote zoekactie naar vermiste hond in Sittard
Vermiste hond Jaylee dood teruggevonden
Hondenbezitter: wat betaal jij voor je hond?
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen