Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote zoekactie in Drenthe: mogelijk naar vermiste Limburger

Geplaatst opzondag 26 april 2020 - 18:12

De politie is in Drenthe druk bezig met een zoekactie in het kanaal langs de N371 tussen Meppel en Havelte. De zoekactie heeft mogelijk te maken met de vermissing van de 36-jarige Loek Streukens uit Sittard.

Dat heeft een politiewoordvoerder aan RTV Drenthe bevestigd.

Telefoon
Loek Streukens wordt al sinds 9 januari vermist. Hij is toen met zijn blauwe Volkswagen Polo vertrokken vanuit Helden en daarna is niets meer van hem vernomen. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat er diezelfde avond nog drie keer met zijn pinpas geld is opgenomen, in Maasbree en bij tankstations bij Arnhem en Apeldoorn.

Rond 22:00 uur 's avonds gaf zijn telefoon voor het laatst een signaal af in de buurt van Nijeveen in Drenthe.

Lees ook: Geleendenaar sinds begin dit jaar vermist

Zoekactie
Bij de zoekactie in het kanaal langs de N371 bij Nijeveen is volgens RTV Drenthe een bergingsbedrijf ter plaats, wat erop kan duiden dat er mogelijk een auto in het water ligt.

De tip kwam van stichting Signi Zoekhonden die langs het water onderzoek heeft gedaan. Volgens de politie zijn zij 'op iets gestuit dat onze interesse heeft'.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen