Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote wisseltruc: aftrap VVV-Ajax toch om 18:30 uur

Geplaatst opwoensdag 14 augustus 2019 - 9:26

De competitiewedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax begint aanstaande zaterdag niet om 19:45 uur, maar om 18:30 uur.

Reden daarvoor is het feit dat Ajax is doorgedrongen tot de beslissende play-off-ronde voor Champions League-plaatsing.

Rust
De Amsterdammers, die afrekenden met PAOK Saloniki, moeten dinsdag in Cyprus aan de bak tegen APOEL Nicosia. De landskampioen diende daarop bij de KNVB een verzoek in om de Eredivisie-wedstrijd tegen VVV te vervroegen, om zoveel mogelijk rust te kunnen pakken voor de reis naar het eiland in de Middellandse Zee. Daar heeft de voetbalbond mee ingestemd.

Oorspronkelijk tijdstip
Opmerkelijk genoeg stond VVV-Ajax oorspronkelijk al gepland op het tijdstip van 18:30 uur, maar werd dit verschoven naar 19:45 uur omdat PSV werd veroordeeld tot de Europa League-voorrondes na een nederlaag in de Champions League-voorronde tegen FC Basel. Europa League-wedstrijden worden op donderdag gespeeld, waardoor PSV's competitiewedstrijd naar zondag verplaatst moest worden. VVV-Ajax kon daardoor, in het belang van uitzendgerechtigde FOX Sports, naar het gunstigere tijdstip van 19:45 uur.

Zo goed als uitverkocht
Drie dagen voor de wedstrijd blijkt de wedstrijd nu dus alsnog om 18:30 uur afgewerkt te worden. Volgens VVV-Venlo is de wedstrijd in de Koel zo goed als uitverkocht. De club raadt supporters daarom aan om vroeg naar het stadion te komen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen