Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote wisseltruc: aftrap VVV-Ajax toch om 18:30 uur

Geplaatst opwoensdag 14 augustus 2019 - 9:26

De competitiewedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax begint aanstaande zaterdag niet om 19:45 uur, maar om 18:30 uur.

Reden daarvoor is het feit dat Ajax is doorgedrongen tot de beslissende play-off-ronde voor Champions League-plaatsing.

Rust
De Amsterdammers, die afrekenden met PAOK Saloniki, moeten dinsdag in Cyprus aan de bak tegen APOEL Nicosia. De landskampioen diende daarop bij de KNVB een verzoek in om de Eredivisie-wedstrijd tegen VVV te vervroegen, om zoveel mogelijk rust te kunnen pakken voor de reis naar het eiland in de Middellandse Zee. Daar heeft de voetbalbond mee ingestemd.

Oorspronkelijk tijdstip
Opmerkelijk genoeg stond VVV-Ajax oorspronkelijk al gepland op het tijdstip van 18:30 uur, maar werd dit verschoven naar 19:45 uur omdat PSV werd veroordeeld tot de Europa League-voorrondes na een nederlaag in de Champions League-voorronde tegen FC Basel. Europa League-wedstrijden worden op donderdag gespeeld, waardoor PSV's competitiewedstrijd naar zondag verplaatst moest worden. VVV-Ajax kon daardoor, in het belang van uitzendgerechtigde FOX Sports, naar het gunstigere tijdstip van 19:45 uur.

Zo goed als uitverkocht
Drie dagen voor de wedstrijd blijkt de wedstrijd nu dus alsnog om 18:30 uur afgewerkt te worden. Volgens VVV-Venlo is de wedstrijd in de Koel zo goed als uitverkocht. De club raadt supporters daarom aan om vroeg naar het stadion te komen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen