Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote vertraging op A2 en A73 na ongeluk met vrachtwagen

Geplaatst opvrijdag 3 maart 2017 - 17:53

Op de A2 bij Echt is vrijdag aan het eind van de middag een ongeluk gebeurd. Daardoor hebben weggebruikers in de richting Maastricht te kampen met meer dan een uur vertraging.

Rond 17:45 uur raakte in zuidelijke richting een vrachtwagen van de weg en strandde in de berm. De truck kwam net achter een vangrail tot stilstand. De oorzaak is nog onduidelijk. Volgens sommige bronnen moest de chauffeur van de vrachtwagen plotseling uitwijken voor een personenauto.

Voor zover nu bekend raakte niemand ernstig gewond. Als gevolg van het ongeluk zijn twee van de drie rijstroken dicht. Er staat een file van vele kilometers.

Ook op A73...
Ook het verkeer op de A73 voor knooppunt Het Vonderen staat inmiddels vast door de file op de A2. Op de A73 is het al vanaf Linne aanschuiven.

...en de N276
Verkeer dat de files op de snelweg probeert te omzeilen rijdt zich vast op de N276, de weg vanaf Sint Joost richting Echt. Ook daar staat een file van enkele kilometers.

Foto: Niek van Herten

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dronken automobilist
Notoir dronken Echtenaar veroorzaakt ongeluk
Fietser geschept door auto in Echt
Dronken man botst op A2 met hoge snelheid op vrachtwagen
File na aanrijding op A2 bij Echt
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen