Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote verkeerscontrole bij Mook en Malden

Geplaatst opvrijdag 26 september 2014 - 15:26

Tijdens een grote verkeerscontrole in de omgeving Mook en Malden hebben de politie en de belastingdienst donderdag bekeuringen uitgedeeld, voertuigen in beslag genomen en openstaande boetes geïnd.

Tientallen medewerkers van de politie Limburg en Oost-Nederland, de belastingdienst en de douane controleerden donderdag op diverse locaties in de kop van Limburg en het zuiden van Gelderland passerende voertuigen en de inzittenden.

Controle
Met behulp van radar en andere digitale apparatuur werden ruim 10.500 passerende wagens gecontroleerd. 93 voertuigen werden naar de kant gehaald.

1 bestuurder bleek teveel alcohol gedronken te hebben. Hij betaalde zijn boete van 400 euro direct. Een omgekatte auto, een omgekatte bromfiets en een verduisterde auto werden voor onderzoek meegenomen.

Bij 9 auto's was er mis met het profiel van de banden, 4 bestuurders hadden geen rijbewijs bij zich, 3 auto's bleken niet verzekerd en meerdere auto's en bromfietsen hadden diverse technische gebreken.

Radarcontrole
Op vijf locaties in Well, Nederasselt, Heumen en Wijchen werd met radar gecontroleerd. 264 snelheidsovertredingen werden bekeurd.

Boetes
In totaal schreven de politie, belastingdienst en douane ruim 300 bekeuringen uit, nam ze 38 voertuigen in beslag, werd circa 98.000 euro aan openstaande belastingschuld en ongeveer 7000 euro aan openstaande boetes geïnd.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Drie gewonden bij ongeluk in Wellerlooi
Hennepkwekerij ontdekt in kelder van woning in Well
Man bloedend aangetroffen op straat in Well
Vier verdachten steekpartij Well aangehouden
Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen