Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Grote uitslaande brand bij pand in Tegelen: drie gewonden

Geplaatst opdinsdag 19 februari 2019 - 19:28

Bij een pand in Tegelen is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Daarbij zijn drie gewonden gevallen.

De brandweer ging iets na 19:00 uur in alle haast naar de uitslaande brand op de Steenweg, tegenover het treinspoor. De Veiligheidsregio adviseerde om ramen en deuren te sluiten. 'En zet eventueel de ventilatie uit.'

Ziekenhuis
Onder een van de gewonden is een brandweerman. Deze werd onwel tijdens het blussen van de brand. De twee anderen raakten door de brand gewond. Alle slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

Gevaarlijk
Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio zijn er geen verhoogde concentraties gemeten die mogelijk gevaarlijk zouden zijn. Er is ook geen asbest vrijgekomen bij de brand.
Als gevolg van de brand zijn er wel roetdeeltjes vrijgekomen. 'Deze deeltjes zijn ongevaarlijk voor de gezondheid en kunnen met water weggespoeld worden', aldus de Veiligheidsregio.

Meer bedrijven
In de panden die door het vuur getroffen zijn bevinden zich een veevoerbedrijf, een verfzaak en een bakkerij. De rook was in de wijde omgeving te zien en te ruiken. De brand trok veel bekijks van mensen uit de buurt. Door de brand konden er op last van de brandweer geen treinen tussen Venlo en Roermond rijden. Arriva zette bussen in. Om 21:30 uur kon het treinverkeer weer hervat worden.

Foto: L1
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen