Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Grote uitslaande brand bij pand in Tegelen: drie gewonden

Geplaatst opdinsdag 19 februari 2019 - 19:28

Bij een pand in Tegelen is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Daarbij zijn drie gewonden gevallen.

De brandweer ging iets na 19:00 uur in alle haast naar de uitslaande brand op de Steenweg, tegenover het treinspoor. De Veiligheidsregio adviseerde om ramen en deuren te sluiten. 'En zet eventueel de ventilatie uit.'

Ziekenhuis
Onder een van de gewonden is een brandweerman. Deze werd onwel tijdens het blussen van de brand. De twee anderen raakten door de brand gewond. Alle slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

Gevaarlijk
Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio zijn er geen verhoogde concentraties gemeten die mogelijk gevaarlijk zouden zijn. Er is ook geen asbest vrijgekomen bij de brand.
Als gevolg van de brand zijn er wel roetdeeltjes vrijgekomen. 'Deze deeltjes zijn ongevaarlijk voor de gezondheid en kunnen met water weggespoeld worden', aldus de Veiligheidsregio.

Meer bedrijven
In de panden die door het vuur getroffen zijn bevinden zich een veevoerbedrijf, een verfzaak en een bakkerij. De rook was in de wijde omgeving te zien en te ruiken. De brand trok veel bekijks van mensen uit de buurt. Door de brand konden er op last van de brandweer geen treinen tussen Venlo en Roermond rijden. Arriva zette bussen in. Om 21:30 uur kon het treinverkeer weer hervat worden.

Foto: L1
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen