Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote uitslaande brand in bedrijfspand Maasbracht

Geplaatst opvrijdag 8 mei 2015 - 6:17

In een bedrijf aan de Industrieweg in Maasbracht woedde vrijdagochtend een grote brand.

De brand brak rond 3:00 uur uit in een machine in de productiehal van het bedrijf dat verpakkingsmaterialen maakt. De aanwezige werknemers konden het pand op tijd verlaten.

Uitslaande brand
Op het moment dat de brandweer arriveerde, had het vuur zich al uitgebreid naar het dak. De vlammen waren op straat te zien.

Met drie blusvoertuigen en een hoogwerken ging de brandweer het vuur te lijf. Rond 4:20 uur werd het sein brandmeester gegeven.

Geen gevaarlijke stoffen
Bij de brand zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. De omgeving heeft geen gevaar gelopen.

De schade is beperkt gebleven tot de hal waar de brand ontstond. De brandweer was tot vroeg in de ochtend bezig met het ventileren van het pand en de naverkenning.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Brandweer
Grote brand in leegstaande loods Maasbracht
Oud winkelpand in centrum Maasbracht in brand
Brandweer blust brand op schip in haven Maasbracht
Brand in rieten dak nieuwbouwhuis door werkzaamheden
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen