Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote telefoonstoring KPN voorbij, 112 weer bereikbaar

Geplaatst opmaandag 24 juni 2019 - 20:05

De landelijke storing van KPN is opgelost. Alarmnummer 112 en telefoonnummers van andere hulpdiensten en instanties zijn weer bereikbaar.

De storing, die rond 16:00 uur begon, duurde ongeveer vier uur.

NL-Alert
Er werden verschillende NL-Alerts uitgestuurd. Daarin stond een alternatief telefoonnummer dat mensen konden bellen in geval van spoed. Dit nummer blijft voorlopig nog werken. Op sociale media reageren verschillende mensen dat ze geen NL-Alert hebben ontvangen.

Improvisatie
Hulpdiensten moesten improviseren om toch bereikbaar te zijn. Ze gebruikten onder meer WhatsApp, Facebook en Twitter. Ook werden hulpdiensten de straat op gestuurd, zodat mensen bij spoed bij hen alarm konden slaan.

De oorzaak van de storing is niet bekend.

Gevolgen
De gevolgen van de 112-storing zijn nog niet bekend. Volgens de Veiligheidsregio worden die dinsdag mogelijk bekendgemaakt. Sjraar Cox laat als voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg weten zijn waardering uit te spreken over alle hulpverleners die tijdens de storing in actie zijn gekomen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen