Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote stroomstoring bij filiaal Albert Heijn in Maastricht

Geplaatst opdonderdag 23 juli 2020 - 11:17

Bij een Albert Heijn-filiaal in Maastricht is alle stroom uitgevallen door een fout bij werkzaamheden. Daardoor zijn kabels doorboord.

Ook alle koelingen zijn uitgevallen.

Brusselse Poort
Het gaat om een filiaal in winkelcentrum Brusselse Poort. Bij de werkzaamheden aan de buitenzijde van het winkelcentrum is de hoofdstroomomleiding geraakt, waardoor de stroom rond 08:50 uur volledig is uitgevallen. "We hebben toen de winkel moeten evacueren, omdat niks het meer deed. Dat is gelukkig op een rustige manier gegaan", zegt filiaalmanager Frank Ackermans.

Spanning
Door de stroomstoring zijn ook alle koelingen uitgevallen: "Het is spannend. Vanaf het moment dat de stroom wegvalt heb je vier uur tijd om alles weer aan het werk te krijgen. We hebben dus tot 12:50 uur de tijd. Op dit moment is men druk bezig om de leidingen te herstellen. Een koerier is met spoed met een onderdeel onderweg. Ze zeggen om 12:00 uur klaar te zijn." Ackermans zegt dat de schade fors zou zijn, mochten de koelingen niet op tijd aankunnen: "Dan denk je al snel aan tienduizenden euro's. Dus we hopen het te halen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen