Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote stroomstoring bij filiaal Albert Heijn in Maastricht

Geplaatst opdonderdag 23 juli 2020 - 11:17

Bij een Albert Heijn-filiaal in Maastricht is alle stroom uitgevallen door een fout bij werkzaamheden. Daardoor zijn kabels doorboord.

Ook alle koelingen zijn uitgevallen.

Brusselse Poort
Het gaat om een filiaal in winkelcentrum Brusselse Poort. Bij de werkzaamheden aan de buitenzijde van het winkelcentrum is de hoofdstroomomleiding geraakt, waardoor de stroom rond 08:50 uur volledig is uitgevallen. "We hebben toen de winkel moeten evacueren, omdat niks het meer deed. Dat is gelukkig op een rustige manier gegaan", zegt filiaalmanager Frank Ackermans.

Spanning
Door de stroomstoring zijn ook alle koelingen uitgevallen: "Het is spannend. Vanaf het moment dat de stroom wegvalt heb je vier uur tijd om alles weer aan het werk te krijgen. We hebben dus tot 12:50 uur de tijd. Op dit moment is men druk bezig om de leidingen te herstellen. Een koerier is met spoed met een onderdeel onderweg. Ze zeggen om 12:00 uur klaar te zijn." Ackermans zegt dat de schade fors zou zijn, mochten de koelingen niet op tijd aankunnen: "Dan denk je al snel aan tienduizenden euro's. Dus we hopen het te halen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen