Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote schuurbrand: blussen gaat nog uren duren

Geplaatst opzaterdag 19 december 2020 - 16:58

De brandweer is zaterdagmiddag opgetrommeld voor een uitslaande schuurbrand aan de rand van Maastricht.

Rond 16:45 uur werd alarm geslagen vanaf de Wanweg.

Extra voertuigen
De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse om het vuur te bestrijden. Omdat er in de buurt van de schuur geen brandkranen liggen, zijn nog twee extra blusvoertuigen opgeroepen om water te brengen.

Veel rook
Bij de brand komt veel rook vrij. De rookpluim is in de wijde omtrek te zien. Volgend de Veiligheidsregio Zuid-Limburg trekt de rook richting Pater Kustersweg in Cadier en Keer. 'Ervaart u binnen overlast van de rook, sluit dan ramen en deuren en zet de ventilatie uit' aldus de Veiligeidsregio op Twitter.

De hulpdiensten hebben rond 20:00 uur laten weten dat ze verwachten nog uren bezig te zijn met blussen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen