Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote schoonmaak op station: 150 fietsen weggehaald

Geplaatst opdonderdag 19 december 2019 - 9:52

Naar verwachting worden er donderdag zo’n 150 fietsen opgeruimd bij het NS-station in Roermond.

Dat gebeurt tijdens de fietsruimactie door het team Handhaving van de gemeente Roermond. Deze vindt elk kwartaal plaats.

Bereikbaarheid
De gemeente wil er hiermee voor zorgen dat de fietsenstalling goed bereikbaar blijft voor reizigers die er hun fiets willen plaatsen. Fietsen mogen maximaal vier weken achter elkaar in de openbare fietsenstalling bij het NS-station in Roermond staan. Wanneer ze langer staan, worden ze weggehaald.

Stickers
De handhaver plakken daarvoor stickers om banden van fietsen waarvan ze vermoeden dat deze er al lang staan. Als de sticker er een maand later nog omheen zit, wordt de fiets meegenomen.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen