Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote scheur in boom zorgt voor gevaarlijke situatie in Weert

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 6:41

Een grote scheur in een boom in Weert heeft woensdagavond voor een gevaarlijke situatie gezorgd. De brandweer moest uitrukken om de grote takken van de boom af te zagen.

Dit meldt Nederweert24. De boom staat aan de Anna van Burenstraat. De brandweer moest rond 22:13 uur richting de boom.

Zware takken
Volgens de lokale website was er een gevaarlijke situatie ontstaan, omdat de boom zou kunnen omvallen. Ook de gemeente Weert werd opgeroepen. De zware takken zijn door de brandweer met behulp van een ladderwagen weggehaald. Het incident trok veel bekijks.

Gemeente Weert gaat het snoeiafval opruimen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen