Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote respons Open Oproep IBA

Geplaatst opzaterdag 20 december 2014 - 8:18

De organisatie van IBA Parkstad is aangenaam verrast door de grote animo om mee te doen.

De Open Oproep van de Internationale Bau Ausstellung heeft tot dusver geleid tot 290 ingediende voorstellen voor concrete projecten. Het gaat om de eerste ronde, die op 15 december sloot.

Eerste schifting
De komende maanden worden alle ingezonden plannen bekeken en gewogen, onder leiding van curator-directeur Jo Coenen. De eerste lichting IBA-kandidaten zal naar verwachting eind maart worden gepresenteerd. Coenen: "290 ingezonden projecten is boven verwachting. Een overweldigende opbrengst en dit is een belangrijk signaal dat IBA Parkstad binnen en buiten de regio leeft. Het is een goede stap op weg naar een sterkere toekomst van Parkstad.''

Financiering
De IBA is opgezet om positieve ontwikkelingen in de regio te versnellen en te versterken. De indieners moeten in principe zelf op zoek naar financiering. Bijzondere of waardevolle projecten kunnen met geld van de provincie wel worden 'opgeplust.'

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

IBA Parkstad gaat verder met 39 projecten
IBA wellicht ook buiten Parkstad
SP Heerlen wil debat over IBA Parkstad
Guido Derks nieuwe directeur IBA Parkstad
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen