Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote rampenoefening met rookkanonnen in stadion MVV

Geplaatst opdonderdag 2 februari 2017 - 17:26

De Geusselt is op 8 februari het decor van een grote rampen- en calamiteitenoefening. MVV zoekt nog mensen die mee willen doen aan de oefening.

Bij de oefening - van 19:00 tot 20:00 uur - wordt met rookkanonnen in de business lounge een brand gesimuleerd.

Slachtoffers
Brandweermannen moeten vervolgens een 'slachtoffer' in de business lounge vinden en helpen, stewards van MVV krijgen dezelfde taak op de tribunes. Ook is het de bedoeling dat de tribune en de lounge vervolgens ontruimd worden.

Oefening
Om de oefening zo realistisch mogelijk te laten verlopen is MVV nog op zoek naar supporters en andere geïnteresseerden die mee willen doen aan de oefening. Een veiligheidscoördinator laat weten te hopen op tussen de 50 en 100 aanmeldingen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Problemen bevestigd bij laatste rampenoefening A2-tunnel
Geen voorverkoop MVV-Oss door brand in Geusselt
Proefproject: Brandweer met eigen auto naar spoedklus
Burgemeesters overwegen voetbalderby's zonder uitpubliek
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen