Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote rampenoefening met rookkanonnen in stadion MVV

Geplaatst opdonderdag 2 februari 2017 - 17:26

De Geusselt is op 8 februari het decor van een grote rampen- en calamiteitenoefening. MVV zoekt nog mensen die mee willen doen aan de oefening.

Bij de oefening - van 19:00 tot 20:00 uur - wordt met rookkanonnen in de business lounge een brand gesimuleerd.

Slachtoffers
Brandweermannen moeten vervolgens een 'slachtoffer' in de business lounge vinden en helpen, stewards van MVV krijgen dezelfde taak op de tribunes. Ook is het de bedoeling dat de tribune en de lounge vervolgens ontruimd worden.

Oefening
Om de oefening zo realistisch mogelijk te laten verlopen is MVV nog op zoek naar supporters en andere geïnteresseerden die mee willen doen aan de oefening. Een veiligheidscoördinator laat weten te hopen op tussen de 50 en 100 aanmeldingen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Problemen bevestigd bij laatste rampenoefening A2-tunnel
Geen voorverkoop MVV-Oss door brand in Geusselt
Proefproject: Brandweer met eigen auto naar spoedklus
Burgemeesters overwegen voetbalderby's zonder uitpubliek
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen