Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Grote politieactie tegen rondtrekkende criminele bendes

Geplaatst opzaterdag 4 juni 2016 - 13:34

In en rond Roermond is de politie zaterdagmiddag bezig met een grote actie tegen rondtrekkende criminele bendes.

De Limburgse politie werkt daarbij samen met Duitse en Roemeense collega's.

Controles
De politie patrouilleert in de binnenstad van Roermond, bij de Designer Outlet en op uitvalswegen rond de stad. Ze controleren mensen en voertuigen op mobiel banditisme. Dat wil zeggen dat ze op zoek zijn naar internationaal rondtrekkende criminele groepen die zich schuldig maken aan verschillende soorten misdrijven zoals winkeldiefstal, inbraak, oplichting, skimming en zakkenrollerij.

Samenwerking
De controle is een samenwerking tussen de gemeente Roermond, de politie en het Openbaar Ministerie (OM). Voor het eerst werken er ook Roemeense politieagenten in uniform mee aan de patrouilles. Met de grote actie wil de Limburgse politie de internationale samenwerking verbeteren en hopen ze internationale criminele bendes af te schrikken.

De politieactie duurt nog tot ongeveer 18:30 uur.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Zes mensen opgepakt bij grote politieactie Roermond
Twaalf personen opgepakt tijdens politieactie in Roermond
Grote internationale controle op rondtrekkende criminelen
Roermond pakt zakkenrollers aan met nieuwe techniek
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen