Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote opblaasbare stormbaan gestolen in Sevenum

Geplaatst opdinsdag 13 augustus 2019 - 9:10

Dieven hebben in de nacht van zondag op maandag een opblaasbare stormbaan gestolen bij Limburgs Uitje in Sevenum.

"Vannacht is er iemand komen spelen op onze stormbaan, en omdat hij of zij het zo leuk vond heeft ie het maar meteen meegenomen", laat het bedrijf weten op Facebook.

Driehonderd kilo
Het gevaarte is onderdeel van een parcours en wordt rond sluitingstijd leeggelaten en ligt leeg op het veld. "Hoe ze hem daar hebben meegenomen, is een goede vraag", legt Kai Reijnen van Limburgs Uitje uit. "Dat ding weegt driehonderd kilo. Er zit ook geen gat in het hek, dus het lijkt met een kraan gebeurd te moeten zijn."

Herkend
De stormbaan heeft een waarde van vierduizend euro en is volgens Reijnen naar het buitenland gegaan. "Het ding heeft onze kleuren, dus in Nederland zal hij vroeg of laat een keer herkend worden." Limburgs Uitje hoopt dat getuigen iets gezien hebben en meer informatie kunnen geven over de verdwijning.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen