Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote opblaasbare stormbaan gestolen in Sevenum

Geplaatst opdinsdag 13 augustus 2019 - 9:10

Dieven hebben in de nacht van zondag op maandag een opblaasbare stormbaan gestolen bij Limburgs Uitje in Sevenum.

"Vannacht is er iemand komen spelen op onze stormbaan, en omdat hij of zij het zo leuk vond heeft ie het maar meteen meegenomen", laat het bedrijf weten op Facebook.

Driehonderd kilo
Het gevaarte is onderdeel van een parcours en wordt rond sluitingstijd leeggelaten en ligt leeg op het veld. "Hoe ze hem daar hebben meegenomen, is een goede vraag", legt Kai Reijnen van Limburgs Uitje uit. "Dat ding weegt driehonderd kilo. Er zit ook geen gat in het hek, dus het lijkt met een kraan gebeurd te moeten zijn."

Herkend
De stormbaan heeft een waarde van vierduizend euro en is volgens Reijnen naar het buitenland gegaan. "Het ding heeft onze kleuren, dus in Nederland zal hij vroeg of laat een keer herkend worden." Limburgs Uitje hoopt dat getuigen iets gezien hebben en meer informatie kunnen geven over de verdwijning.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen