Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote internationale belangstelling: extra concerten Rieu

Geplaatst opmaandag 19 november 2018 - 9:38

André Rieu voegt weer twee nieuwe concerten toe aan zijn reeks Vrijthofconcerten in Maastricht. Dit vanwege de grote internationale belangstelling.

In 2019 geeft de violist voor het vijftiende jaar op rij concerten in zijn geboortestad. Inmiddels zijn er al meer dan 65.000 tickets verkocht.

Extra dagen
De dagen die erbij zijn gekomen zijn op 4 en 11 juli 2019. Er staan inmiddels elf concerten op het Vrijthof voor komend jaar. Elf Vrijthof-concerten zijn nog geen record voor Rieu. Deze zomer gaf de violist dertien concerten in Maastricht, het hoogste aantal tot nu toe.

Lees meer: Nog eens drie extra Vrijthof-concerten voor André Rieu

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen