Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote hoeveelheid drugs gevonden op kampje in Born

Geplaatst opzaterdag 6 juni 2020 - 16:45

Op een woonwagenkampje in Born is bij een actie van de politie, het Flexteam en Enexis vrijdag een grote hoeveelheid drugs aangetroffen.

Het gaat in totaal om zo'n 70 kilo hennep en 1,5 kilo amfetamine. Ook ontdekten agenten en leden van het Flexteam twee nog in werking zijnde hennepplantages. Die zijn geruimd. Verder is er nog een jachtgeweer met munitie in beslag genomen.

Verdachten in vizier
De actie op het kamp aan de Aldenhofweg begon vrijdagmiddag en ging de hele avond door. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er vrijdag geen mensen aangehouden. Wel zijn er verdachten in het vizier.

Lees ook: Diverse wietkwekerijen opgerold op kamp in Born

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen