Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote hoeveelheid drugs gevonden op kampje in Born

Geplaatst opzaterdag 6 juni 2020 - 16:45

Op een woonwagenkampje in Born is bij een actie van de politie, het Flexteam en Enexis vrijdag een grote hoeveelheid drugs aangetroffen.

Het gaat in totaal om zo'n 70 kilo hennep en 1,5 kilo amfetamine. Ook ontdekten agenten en leden van het Flexteam twee nog in werking zijnde hennepplantages. Die zijn geruimd. Verder is er nog een jachtgeweer met munitie in beslag genomen.

Verdachten in vizier
De actie op het kamp aan de Aldenhofweg begon vrijdagmiddag en ging de hele avond door. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er vrijdag geen mensen aangehouden. Wel zijn er verdachten in het vizier.

Lees ook: Diverse wietkwekerijen opgerold op kamp in Born

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen