Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote cocaïnevondst in lading rozen op MAA

Geplaatst opwoensdag 10 februari 2021 - 19:16

De douane heeft woensdagmiddag zo'n 250 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. De harddrugs zaten in pakketten tussen een lading rozen.

De lading werd vervoerd door een vliegtuig uit Ecuador. Dat had op Schiphol moeten landen, maar was uitgeweken naar het vliegveld in Beek.

Opvallend zwaar
Bij het uitladen van de rozen, vonden medewerkers van het vliegveld de dozen opvallend zwaar. Medewerkers van de douane op het vliegveld werden gewaarschuwd en vonden de cocaïne.

Rozen als dekmantel
Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, laat een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee weten.

Begin maart 2020 werd 100 kilo cocaïne gevonden in een lading bloemen uit Colombia.

Lees ook: 100 kilo cocaïne uit Colombia onderschept op MAA

Op MAA is sporenonderzoek gedaan. Een rechercheteam op Schiphol leidt het verdere onderzoek naar de herkomst en smokkel van de drugs.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen