Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote brand leegstaande boerderij Beegden onder controle

Geplaatst opzondag 30 augustus 2020 - 0:46

De hulpdiensten zijn zaterdagavond rond 23:30 uur massaal uitgerukt voor een brandende boerderijschuur in Beegden.

De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar de leegstaande woning en andere gebouwen op het terrein aan de Pannenhof.

Ramen en deuren dicht
Vanwege rookoverlast gaf de brandweer omwonenden het advies om ramen en deuren gesloten te houden in het gebied Horn, Hatenboer en De Weerd.

Geen bewoners
De boerderij stond volgens een woordvoerder van de brandweer al jarenlang leeg. De schuur is ongeveer 30 bij 15 meter groot en herbergt volgens de zegsman een tractor en boot. Die moeten volgens de brandweer als verloren worden beschouwd.

Hoe de brand rond 23:30 uur heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. Rond 2:00 uur gaf de brandweer het sein brand meester.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen