Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Grote brand Koningsbosch: banden en gasflessen exploderen

Geplaatst opzaterdag 20 april 2019 - 0:33

In Koningsbosch is in de nacht van vrijdag op zaterdag een zeer grote brand uitgebroken in de garage van een bedrijf.

Rond 0:10 uur werd melding gemaakt van de brand aan de Prinsenbaan (N274). Iets na 02:30 uur werd het sein brandmeester gegeven.

Explosies
Volgens de woordvoerder van de brandweer zijn er geen mensen betrokken bij de brand. De brandweer zette in op het behouden van de aanliggende woning. In de garage die zich achter de woning bevindt, waren gasflessen, banden en een vrachtwagen aanwezig. Deze veroorzaakten vanwege de brand explosies.

Massaal uitgerukt
Het vuur greep snel om zich heen in de garage van ongeveer 30 bij 35 meter. Brandweerkorpsen uit de omgeving van Koningsbosch rukten uit om het vuur te bestrijden. Ook de Duitse brandweer hielp met blussen.

'Vreselijk voor ondernemer'
Jos Hessels, de burgemeester van Echt-Susteren, was ook ter plekke. "Vreselijk voor de ondernemer", twitterde hij. Ook bedankte hij de hulp die uit Duitsland is toegesneld.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen