Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote brand Koningsbosch: banden en gasflessen exploderen

Geplaatst opzaterdag 20 april 2019 - 0:33

In Koningsbosch is in de nacht van vrijdag op zaterdag een zeer grote brand uitgebroken in de garage van een bedrijf.

Rond 0:10 uur werd melding gemaakt van de brand aan de Prinsenbaan (N274). Iets na 02:30 uur werd het sein brandmeester gegeven.

Explosies
Volgens de woordvoerder van de brandweer zijn er geen mensen betrokken bij de brand. De brandweer zette in op het behouden van de aanliggende woning. In de garage die zich achter de woning bevindt, waren gasflessen, banden en een vrachtwagen aanwezig. Deze veroorzaakten vanwege de brand explosies.

Massaal uitgerukt
Het vuur greep snel om zich heen in de garage van ongeveer 30 bij 35 meter. Brandweerkorpsen uit de omgeving van Koningsbosch rukten uit om het vuur te bestrijden. Ook de Duitse brandweer hielp met blussen.

'Vreselijk voor ondernemer'
Jos Hessels, de burgemeester van Echt-Susteren, was ook ter plekke. "Vreselijk voor de ondernemer", twitterde hij. Ook bedankte hij de hulp die uit Duitsland is toegesneld.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen