Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote brand bij afvalverwerker in Venlo

Geplaatst opdinsdag 28 augustus 2018 - 20:39

Bij een afvalverwerker in Venlo is dinsdagavond brand uitgebroken.

Rond 20:30 uur werd er alarm geslagen vanaf de Amperestraat.

Rook
In een loods van Renewi had afval van een verfproducent vlam gevat. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om de twee brandhaarden te blussen. Bij de brand zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen.

Stank
De rook heeft wel voor stankoverlast gezorgd. Rond 22:00 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. Volgens de brandweer gaat het nablussen nog enkele uren duren.

Niemand raakte gewond. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen