Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote brand bij afvalverwerker Roermond

Geplaatst opmaandag 7 juni 2021 - 2:26

Bij een afvalverwerkingsbedrijf in Roermond is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken.

Vlak na 1:30 uur ging het mis bij het bedrijf aan de Produktieweg.

Video: L1

Grote brand
De brandweer schaalde al snel op naar 'grote brand'. De brandweer meldt dat het vuur woedt in een open loods. De temperaturen lopen hoog op, maar de brand wordt niet groter. Er komt veel rook vrij die richting Melick en Herkenbosch drijft.

Blussen
De brandweerkorpsen van Montfort en Reuver zijn opgeroepen om de brandweer van Roermond te assisteren. Vlak voor 5:00 uur was het vuur onder controle. De brandweer verwacht nog een aantal uren nodig te hebben voor het nablussen.

Hoe de brand kon ontstaan is niet duidelijk. Ook is niet bekend wat er in de loods lag. De brandweer heeft metingen verricht, maar 'geen bijzonderheden gemeten'. Mensen die last hebben van de rook krijgen het advies ramen en deuren te sluiten, ventilatie uit te zetten en binnen te blijven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen