Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote belangstelling voor Ultimate Warrior Obstacle Run

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 21:46

De organisatoren van de Ultimate Warrior Obstacle Run in Roermond mogen zich in een grote belangstelling verheugen. Zo'n 1.000 deelnemers hebben zich ingeschreven voor het evenement, dat in het Paasweekend in De Weerd zijn eerste editie beleeft.

De Ultimate Warrior Obstacle Run zou aanvankelijk in september 2018 rond de Asseltse Plassen worden gehouden. Omdat het gebied van grote ecologische waarde is, moest het evenement in een laat stadium afgeblazen worden.

Internationaal
Aan de start van de
Ultimate Warrior Obstacle Run in Roermond komen deelnemers uit meerdere landen. Naast deelnemers uit Nederland heeft de organisatie ook een groot aantal inschrijvingen uit onder andere Frankrijk, Belgiƫ en Duitsland mogen noteren. Hoe langer de afstand van het parcour, hoe zwaarder de obstakels die de deelnemers moeten nemen.

Parcours
De kortste run, The
Assassin, gaat over een parcours van 7 kilometer. Bij de Samurai en Ronin moeten de deelnemers een parcours van respectievelijk 14 en 21 kilometer afleggen. Zo'n 300 atleten starten in de Ultimate Warrior Obstacle Run. Zij krijgen een parcours van 28 km voor de kiezen. Onder de deelnemers is ook een groep mensen met een lichamelijke beperking, de zogenaamde Dutch Adaptives. Zij leggen het parcours af met behulp van buddies.

Bijzondere presentatie
Volgens Maikel Zeegers en Barry Lutgens van de organisatie is de Ultimate Warrior Obstacle Run geen wedstrijd, maar gaat het de deelnemers om het leveren van een bijzondere prestatie.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen