Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote belangstelling voor Ultimate Warrior Obstacle Run

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 21:46

De organisatoren van de Ultimate Warrior Obstacle Run in Roermond mogen zich in een grote belangstelling verheugen. Zo'n 1.000 deelnemers hebben zich ingeschreven voor het evenement, dat in het Paasweekend in De Weerd zijn eerste editie beleeft.

De Ultimate Warrior Obstacle Run zou aanvankelijk in september 2018 rond de Asseltse Plassen worden gehouden. Omdat het gebied van grote ecologische waarde is, moest het evenement in een laat stadium afgeblazen worden.

Internationaal
Aan de start van de
Ultimate Warrior Obstacle Run in Roermond komen deelnemers uit meerdere landen. Naast deelnemers uit Nederland heeft de organisatie ook een groot aantal inschrijvingen uit onder andere Frankrijk, België en Duitsland mogen noteren. Hoe langer de afstand van het parcour, hoe zwaarder de obstakels die de deelnemers moeten nemen.

Parcours
De kortste run, The
Assassin, gaat over een parcours van 7 kilometer. Bij de Samurai en Ronin moeten de deelnemers een parcours van respectievelijk 14 en 21 kilometer afleggen. Zo'n 300 atleten starten in de Ultimate Warrior Obstacle Run. Zij krijgen een parcours van 28 km voor de kiezen. Onder de deelnemers is ook een groep mensen met een lichamelijke beperking, de zogenaamde Dutch Adaptives. Zij leggen het parcours af met behulp van buddies.

Bijzondere presentatie
Volgens Maikel Zeegers en Barry Lutgens van de organisatie is de Ultimate Warrior Obstacle Run geen wedstrijd, maar gaat het de deelnemers om het leveren van een bijzondere prestatie.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen