Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Grote belangstelling voor Ultimate Warrior Obstacle Run

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 21:46

De organisatoren van de Ultimate Warrior Obstacle Run in Roermond mogen zich in een grote belangstelling verheugen. Zo'n 1.000 deelnemers hebben zich ingeschreven voor het evenement, dat in het Paasweekend in De Weerd zijn eerste editie beleeft.

De Ultimate Warrior Obstacle Run zou aanvankelijk in september 2018 rond de Asseltse Plassen worden gehouden. Omdat het gebied van grote ecologische waarde is, moest het evenement in een laat stadium afgeblazen worden.

Internationaal
Aan de start van de
Ultimate Warrior Obstacle Run in Roermond komen deelnemers uit meerdere landen. Naast deelnemers uit Nederland heeft de organisatie ook een groot aantal inschrijvingen uit onder andere Frankrijk, België en Duitsland mogen noteren. Hoe langer de afstand van het parcour, hoe zwaarder de obstakels die de deelnemers moeten nemen.

Parcours
De kortste run, The
Assassin, gaat over een parcours van 7 kilometer. Bij de Samurai en Ronin moeten de deelnemers een parcours van respectievelijk 14 en 21 kilometer afleggen. Zo'n 300 atleten starten in de Ultimate Warrior Obstacle Run. Zij krijgen een parcours van 28 km voor de kiezen. Onder de deelnemers is ook een groep mensen met een lichamelijke beperking, de zogenaamde Dutch Adaptives. Zij leggen het parcours af met behulp van buddies.

Bijzondere presentatie
Volgens Maikel Zeegers en Barry Lutgens van de organisatie is de Ultimate Warrior Obstacle Run geen wedstrijd, maar gaat het de deelnemers om het leveren van een bijzondere prestatie.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen